Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λενα Δροσακη Αλεξανδροσ Μπουρδουμησ : Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Με ποια Ελληνίδα ηθοποιό ... - ''δεν μοιάζω με τον τσίπρα'':

Λενα Δροσακη Αλεξανδροσ Μπουρδουμησ : Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Με ποια Ελληνίδα ηθοποιό ... - ''δεν μοιάζω με τον τσίπρα'':. Η λένα δροσάκη και ο αλέξανδρος μπουρδούμης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Ο αλέξανδρος μπουρδούμης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σχέση του με την λένα δροσάκη και δείτε παρακάτω τι αποκάλυψε…. Και μπορεί η βάφτιση να έγινε υπό άκρα μυστικότητα όμως ο σήμερα, κυριακή, ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη έκαναν κάποια repost από στιγμιότυπα της βάφτισης και της δεξίωσης που ακολούθησε και. Βαφτισαν τον γιο τους, υπο ακρα μυστικοτητα. Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και απολαμβάνει κάθε στιγμή με το μικρό μπόμπιρα που τους έχει ξετρελάνει.

Ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη πραγματοποίησαν χθες σάββατο τη βάπτιση του γιου τους , ενώ στο πάρτι που ακολούθησε το διασκέδασαν με την ψυχή τους, μαζί με συγγενείς και φίλους. Λένα δροσάκη και αλέξανδρος μπουρδούμης είναι το νέο hot ζευγάρι της πόλης σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. ''δεν μοιάζω με τον τσίπρα'': Ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας χωρίς τυμπανοκρουσίες. Ανήμερα του αγίου βαλεντίνου και ενώ το ζευγάρι διασκέδαζε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η άννα βίσση ο αλέξανδρος μπουρδούμης έκανε την πρόταση γάμου στην.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Νιώθω ευλογημένος που γνώρισα τη ...
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Νιώθω ευλογημένος που γνώρισα τη ... from www.tlife.gr
Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους. Σήμερα το πρωί, τόσο ο αλέξανδρος μπουρδούμης όσο και η λένα δροσάκη έκαναν κάποια repost από στιγμιότυπα που ανέβασαν οι φίλοι τους από τη βάφτιση στο instagram. Εχθές ήταν και μια ιδιαίτερη μέρα για τους δυο αγαπημένους γονείς, μιας και το βράδυ του σαββάτου, ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη βάφτισαν το γιο τους, παρουσία συγγενών και φίλων. Ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη πραγματοποίησαν χθες σάββατο τη βάπτιση του γιου τους , ενώ στο πάρτι που ακολούθησε το διασκέδασαν με την ψυχή τους, μαζί με συγγενείς και φίλους. Ο αλεξ.ανδρος μπουρδούμης και το ειδύλλιο με την λένα δροσάκη. Ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη βάφτισαν τον 11 μηνών γιο τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο στολισμός ήταν σε γαλάζιο χρώμα, όπως και το ρομαντικό φόρεμα της λένας δροσάκη, όπως διακρίνουμε στις φωτογραφίες. Ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους και από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο γιος τους ζουν την απόλυτη ευτυχία.

Εχθές ήταν και μια ιδιαίτερη μέρα για τους δυο αγαπημένους γονείς, μιας και το βράδυ του σαββάτου, ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη βάφτισαν το γιο τους, παρουσία συγγενών και φίλων.

Εχθές ήταν και μια ιδιαίτερη μέρα για τους δυο αγαπημένους γονείς, μιας και το βράδυ του σαββάτου, ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη βάφτισαν το γιο τους, παρουσία συγγενών και φίλων. Στην πάτρα και με καλεσμένους λίγους φίλους και συγγενείς, ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη βάφτισαν τον 11 μηνών γιο τους. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν το διάστημα αυτό ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη, που λίγο μετά τον γάμο τους απέκτησαν και το πρώτο τους παιδί. Ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας χωρίς τυμπανοκρουσίες. Το ζευγάρι βάφτισαν τον έντεκα μηνών γιο τους στον τόπο καταγωγής της λένας δροσάκη στην πάτρα. Αυτή είναι η αναγγελία του γάμου τους! Παρασκευή 31 ιουλίου 2020, 17:00. Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους. Και μπορεί η βάφτιση να έγινε υπό άκρα μυστικότητα όμως ο σήμερα, κυριακή, ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη έκαναν κάποια repost από στιγμιότυπα της βάφτισης και της δεξίωσης που ακολούθησε και. Τον γιο τους υποδέχτηκαν οι δύο ηθοποιοί, οι οποίοι δηλώνουν τρισευτυχισμένοι. Δημοσίευσαν την αναγγελία του γάμου τους. Αυτή είναι η μπομπονιέρα του γάμου τους! Αν και οι δύο ηθοποιοί αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν.

Η ευτυχία τους δεν κρύβεται και θέλησαν να μοιραστούν την χαρά με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα αναστάσης, από τον πατέρα του ηθοποιού και μετά το μυστήριο ακολούθησε εντυπωσιακό πάρτι. Περιμένουν το πρώτο τους παιδί! Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν το διάστημα αυτό ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη, που λίγο μετά τον γάμο τους απέκτησαν και το πρώτο τους παιδί. Ο ηθοποιός δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου του!

Λένα Δροσάκη: Η γλυκιά έκπληξη του Αλέξανδρου Μπουρδούμη ...
Λένα Δροσάκη: Η γλυκιά έκπληξη του Αλέξανδρου Μπουρδούμη ... from www2.tlife.gr
Την κυριακή το πρωί, οι δύο ηθοποιοί έκαναν repost κάποια stories που ανέβασαν οι φίλοι τους από τη χθεσινή ημέρα. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον τόπο καταγωγής της λένας δροσάκη, την πάτρα, με λίγους καλεσμένους, φίλους και συγγενείς. See more of αλεξανδροσ μπουρδουμησ on facebook. Η λένα δροσάκη και ο αλέξανδρος μπουρδούμης είναι full in love και το αποδεικνύουν κάθε στιγμή. Ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη πραγματοποίησαν χθες σάββατο τη βάπτιση του γιου τους , ενώ στο πάρτι που ακολούθησε το διασκέδασαν με την ψυχή τους, μαζί με συγγενείς και φίλους. Περιμένουν το πρώτο τους παιδί! Η ευτυχία τους δεν κρύβεται και θέλησαν να μοιραστούν την χαρά με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και απολαμβάνει κάθε στιγμή με το μικρό μπόμπιρα που τους έχει ξετρελάνει.

Ο μικρός πήρε το όνομα αναστάσης και το πάρτι μετά την τελετή ήταν γεμάτο χαρά, πυροτεχνήματα.

Και μπορεί η βάφτιση να έγινε υπό άκρα μυστικότητα όμως ο σήμερα, κυριακή, ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη έκαναν κάποια repost από στιγμιότυπα της βάφτισης και της δεξίωσης που ακολούθησε και. ''δεν μοιάζω με τον τσίπρα'': Η λένα δροσάκη και ο αλέξανδρος μπουρδούμης είναι full in love και το αποδεικνύουν κάθε στιγμή. See more of αλεξανδροσ μπουρδουμησ on facebook. Βαφτισαν τον γιο τους, υπο ακρα μυστικοτητα. Αυτή είναι η μπομπονιέρα του γάμου τους! Δημοσίευσαν την αναγγελία του γάμου τους. Ο μικρός πήρε το όνομα αναστάσης και το πάρτι μετά την τελετή ήταν γεμάτο χαρά, πυροτεχνήματα. Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους. «δηλαδή στα θέατρα κολλάει, στην εκκλησία δεν κολλάει ο αλέξανδρος μπουρδούμης μίλησε στην εκπομπή της φαίης μαυραγάννη, «τώρα ό,τι σε πελάγη ευτυχίας ο ηθοποιός αλέξανδρος μπουρδούμης, καθώς η σύντροφός του λένα. Η βάφτιση έγινε στην πάτρα, εκεί που είχε γίνει και ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού, τον τόπο καταγωγής της λένας δροσάκη. Ανήμερα του αγίου βαλεντίνου και ενώ το ζευγάρι διασκέδαζε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η άννα βίσση ο αλέξανδρος μπουρδούμης έκανε την πρόταση γάμου στην. Μία εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο αλέξανδρος μπουρδούμης στο περιοδικό people.

Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους. Αλεξανδροσ μπουρδουμησ @ αποψε κανεισ μπαμ (9/6/2019). Παραμυθένια βάφτιση για τον γιο τους. Εχθές ήταν και μια ιδιαίτερη μέρα για τους δυο αγαπημένους γονείς, μιας και το βράδυ του σαββάτου, ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη βάφτισαν το γιο τους, παρουσία συγγενών και φίλων. Σήμερα το πρωί, τόσο ο αλέξανδρος μπουρδούμης όσο και η λένα δροσάκη έκαναν κάποια repost από στιγμιότυπα που ανέβασαν οι φίλοι τους από τη βάφτιση στο instagram.

Paparazzi! Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Έξοδος ...
Paparazzi! Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Έξοδος ... from image.fthis.gr
Το απόγευμα του σαββάτου ήταν και μια ιδιαίτερη μέρα για τους δυο αγαπημένους γονείς. Η λένα δροσάκη και ο αλέξανδρος μπουρδούμης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Ποια είναι η λένα δροσάκη, σύντροφος του αλέξανδρου μπουρδούμη; Ο ηθοποιός δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου του! Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον τόπο καταγωγής της λένας δροσάκη, την πάτρα, με καλεσμένους καλούς φίλους και συγγενείς. O αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη βάφτισαν τον γιο τους! Παραμυθένια βάφτιση για τον γιο τους. Ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους και από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο γιος τους ζουν την απόλυτη ευτυχία.

Ο αλεξ.ανδρος μπουρδούμης και το ειδύλλιο με την λένα δροσάκη.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον τόπο καταγωγής της λένας δροσάκη, την πάτρα, με λίγους καλεσμένους, φίλους και συγγενείς. Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και απολαμβάνει κάθε στιγμή με το μικρό μπόμπιρα που τους έχει ξετρελάνει. Η λένα δροσάκη και ο αλέξανδρος μπουρδούμης είναι full in love και το αποδεικνύουν κάθε στιγμή. Παρασκευή 31 ιουλίου 2020, 17:00. Ο αλέξανδρος μπουρδούμης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του λένα δροσάκη στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται η άννα βίσση. Ανήμερα του αγίου βαλεντίνου και ενώ το ζευγάρι διασκέδαζε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η άννα βίσση ο αλέξανδρος μπουρδούμης έκανε την πρόταση γάμου στην. Παραμυθένια βάφτιση για τον γιο τους. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν το διάστημα αυτό ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη, που λίγο μετά τον γάμο τους απέκτησαν και το πρώτο τους παιδί. Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους. Οι ευτυχισμένοι γονείς ανέβασαν κάποια stories από τη χθεσινή ημέρα, στην οποία. Εκφράζει δημόσια την αγάπη της για τον αλέξανδρο μπουρδούμη. Εχθές ήταν και μια ιδιαίτερη μέρα για τους δυο αγαπημένους γονείς, μιας και το βράδυ του σαββάτου, ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη βάφτισαν το γιο τους, παρουσία συγγενών και φίλων. Η λένα δροσάκη και ο αλέξανδρος μπουρδούμης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Και μπορεί η βάφτιση να έγινε υπό άκρα μυστικότητα όμως ο σήμερα, κυριακή, ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη έκαναν κάποια repost από στιγμιότυπα της βάφτισης και της δεξίωσης που ακολούθησε και λενα δροσακη. Αν και οι δύο ηθοποιοί αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν.